FAALİYET RAPORU

Sayın Kat Maliki;

Eylül 2016-2017 sonu itibari ile sitemizin gelir-gider tablosu ekte bilgilerinize sunulmuştur. Yukarıda belirtilen faaliyet dönemi içinde kısaca yapılan iş ve işlemler aşağıda belirtilmiştir.

2016 genel kurulda karar gereği tüm dairelerin pay ölçerleri ekim ayının sonuna kadar bitirilmiştir. Hâlihazırda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Ekim ayında sitemizin enerji kimlik belgesi yasa gereği alınmıştır. Alınan enerji kimlik belgesi D sınıfı olup sitemizin enerji kaybı mantolama olmadığı için üst seviyededir. Mantolama yapıldığı takdirde B sınıfına müracaat edilecektir. Site sakinleri mevcut durumda ısınmaya asgari % 30 fazla ödediğimizi belirtmek isteriz.
Kasım ayında B bloğun asansörün içi kapısı değiştirilmiştir. Yine B blokta mevcut TV yayınının ortak dağıtım paneli eksik olduğu için 8 adetlik ilave aparat yapılmıştır.
Kalorifer kazanlarının su kaçakları gerekli bakımları baca temizlikleri kışlık bakımları yapılmıştır.
Aralık ayı içerisinde sitemizin içinde mevcut aydınlatma lambalarının otomatik olarak güneş ışığına duyarlı bir şekilde yanması için aparat takılmış, eksik lambalar değiştirilmiştir. Çatıdaki mevcut eksiklikler için mebramlar yenilenerek kışa girmeden gerekli tamiratlar yapılmıştır.
Aralık ayında A bloğun asansör motoru bozulmuş, asansör motoru komple değiştirilmek zorunda kalınmış, A bloğun asansör motoru yeşil etikete uygun hale getirilmiştir. B ve C bloğun motorları değiştirilmesi gerekmektedir.
Mayıs ayında kalorifer kazanının sıcak su kaçağı olduğu için içine paslanmaz çelikten kaynakla yenilenmiştir.
B bloğun ana su girişi ana bağlantı boruları değiştirilmiştir.
Haziran ayında B blokta mevcut kameraları gösteren monitör takılmış olup A ve C bloklara da takılacaktır.
Bloklar içinde hava sirkülasyonun sağlamak için blokların ana giriş kapılarına vasistaslar yapılmıştır. B ve C bloklardaki çatıya çıkış merdivenleri yapılmış olup ayrıca B blokta kazan dairesine girişteki zeminde demir kapı güvenlik gerekçesi ile yapılmıştır.
Web tabanlı site yönetimi kullanılmaya başlanmış olup gerekli duyurular anında mesaj olarak atılabilmektedir. İsteyen kat maliki veya kiracımız bankaya gitmeden kredi kartı ile aidat ve diğer borçlarını ödeyebilme imkanı sağlanmıştır.
 

SAYGI İLE ARZ EDERİZ

ALİ GÜNGÖRMÜŞ

YÖNETİCİ

 

 

 

 

EKLER :

Gelir gider tablosu, Denetim Raporu

Leave A Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir